Mäklare är ett av världens äldsta yrken. En som förmedlar och för samman två andra parter till en överenskommelse.

Vår roll är att hjälpa säljare och köpare att komma överens om villkoren i en bostadsförsäljning.

Det här är det roligaste och intressantaste jobbet man kan ha, enligt oss.

Allt handlar om förtroende. Därför tar vi oss mer tid för dig som kund. Vi vet att det handlar om att leverera resultat, där säljare och köpare ska bli mer än nöjda.

Med vår gedigna erfarenhet, från flera tusen bostadsförsäljningar, har vi blivit riktigt duktiga på det vi gör.

Claes Karlén

Att jobba som mäklare är det roligaste yrke man kan ha. För mig handlar det om att hjälpa människor i en av de viktigaste och största affärer man någonsin gör i livet. Jag presterar alltid till det yttersta för att se till att affären blir så bra som det bara kan bli, för båda parter i bostadsaffären. Förutom att ha drivet, engagemanget och målmedvetenheten att uppfylla högt ställda förväntningar så spelar ödmjukhet, kunskap och erfarenhet minst lika stor roll för ett riktigt lyckat slutresultat.
Med över 1200 st bostadsförsäljningar i ryggen lotsar jag mina kunder tryggt genom hela bostadsprocessen.

Björn Kangas

Jag heter Björn Kangas och har mycket stor erfarenhet av försäljning i alla dess former. Jag har drivit flera företag innan detta med stor framgång. Jag bytte dock inriktning till fastighetsmäklare och är idag hårt arbetande delägare i Mäklarmäster vilket jag stormtrivs med.
En bostadsaffär är en av de största sakerna man gör i livet vilket gör valet av mäklare extra betydelsefullt. Jag är väldigt driven och gör alltid det där lilla extra som gör skillnad. Att vara flexibel och ha en väl genomtänkt affärsmetod samt mycket god lokalkännedom är A och O för att få bästa slutpris. Jag jobbar alltid för att överträffa dina bästa förväntningar!