Harplingegränd 16

Stockholm 2 395 000 kr

Mycket fin 2:a högst upp i huset med hiss! Lätt att bygga 3:a!

Missa inte denna chans att förvärva en mycket fin 2:a högst upp i huset med hiss. Nära Stockholm City! Mycket stor inglasad balkong i perfekt läge! Stort och fint renoverat kök där en vägg rivits för härlig öppen planlösning. Mycket stort fräscht badrum! Rymligt sovrum och mycket stort vardagsrum där det enkelt får plats ett sovrum till om man önskar så.

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 71 kvm. föreningens information
Hiss: Ja

Stor fin rymlig hall med bra förvaring!

Badrummet är stambytt och fräscht med klinkergolv och helkaklade väggar. Både duschhörna och bubbelbadkar finns. Wc ligger i ett separat lika fräscht rum i anslutning till badrummet.

Köket är mycket smakfullt renoverat. Här har en vägg rivits för optimal öppen planlösning. Många skåp erbjuder bra förvaring. Snygga vita moderna skåpluckor. Trendig bänkskiva i trä och smakfullt kakel ovan. Kyl och frys samt elspis med ugn. Diskmaskin och snygg fläktkåpa. Stor matplats!

Sovrummet är rymligt och bra med stort fönsterparti och gott om plats för dubbelsäng och förvaring.

Vardagsrummet är mycket rymligt och ljust. Här kan man lätt bygga ett till sovrum om man önskar det. Här har man också utgången till en mycket stor inglasad balkong i perfekt söderläge.

Östbergahöjden ligger som namnet avslöjar på en höjd, så från flera ställen har man en fantastisk utsikt över södra Stockholm. Alldeles runt knuten finns Årstafältets grönområde med fina promenadstråk och golfbana för den intresserade. Är man intresserad av planerna för det intilliggande Årstafältet kan man besöka http://www.stockholm.se/nyaarstafaltet

På kort avstånd ligger Globenområdet med hela deras utbud av shopping, restauranger och idrottsevenemang. Nära också till Stockholm City.
§
KOMMUNIKATIONER: Bussförbindelserena är goda med linje 134 mot Årstabergs pendelstation och linje 168 mot Gullmarsplan och tunnelbanans gröna linje.Det finns även bra cykelvägar in till Stockholm City.

TV OCH BREDBAND: Fiber via Open Universe. Se deras hemsida för vilka bolag som kan tecknas avtal med. Com hem finns också i husen.

LIVSMEDELSBUTIK M.M: I området har ni allt ni kan önska er i närheten såsom affärer, post, restaurang, idrottspark, golf, tennis, minigolf, badminton, ridskola, Mc Donalds och bensinstation

SKOLOR: I området ligger både skola och flertalet förskolor.

FÖRRÅD: Källarförråd finns till varje lägenhet.

PARKERING: Föreningen har 36 p-platser med separat kö.

Tvättstuga, barnvagnsförråd, cykelförråd finns.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 71 kvm
Byggnadsår: 1968
Fönster: 2-glas
Uppvärmning: Bergvärme
Ventilation: Mekanisk frånluft

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd: Ja
Datum: 2008-09-12
Energikonsumtion: 180 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 479 i Brf Svärdsidan Östberga
Pris: 2 395 000 kr
Avgift: 4380 kr/mån
Driftkostnad: 5 000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 500 kr
  • Hushållsström: 3 500 kr

Andel i förening: 1.06035%

Förening

Föreningsnamn: Brf Svärdsidan Östberga
Organisationsform: Bostadsratt
Organisationsnummer: 769611-6990
Gatuadress: Harplingegränd 16
Postnummer: 12574
Ort: Älvsjö
Äkta/oäkta förening: Äkta
Allmänt om föreningen: Föreningen är en äkta förening med organisationsnummer 769611-6990. Den bildades 2004 och husen ombildades till bostadsrätter 2008. Föreningen äger fastigheten med tomträtt.

Det finns 96 lägenheter varav ca 73 är bostadsrätter och ca 23 är hyresrätter. Av dessa är 32 st 2RoK, 32 st 3RoK, 24 st 4RoK och 8 st 5RoK.

I föreningen finns en tvättstuga i varje hus som bokas genom APTUS-systemet invid tvättstugan.I källaren på Ullaredsgränd 8 står en grovtvättstuga klar.

Föreningen har även en föreningslokal som kan rymma 30 sittande gäster med där tillhörande bastu på Harplingegränd 16. Lokalen hyrs ut för fester, möten, barnkalas, bastubad, övernattning per natt eller veckovis för upp till 7 personer.

I föreningen finns två gårdar som våra trädgårdsintresserade sköter med varm hand. På gårdarna finns också möjlighet till nyttjande av gemensam grillplats.

Bilder

DJI 0271.jpgv DJI 0273.jpgv Grillplats med härlig utsikt Obs ej exakt

Karta