Nathorstvägen 38, 1tr

Stockholm 3 150 000 kr

Högt, fritt läge med stor solig balkong. Nära till allt!

Välkommen till denna högt belägna, välplanerade och ljusa lägenhet med rejäl balkong i sydvästläge (Balkongen har frånskjutbar inglasning vilket gör att man kan nyttja balkongen även under kyligare dagar på året). Härlig utsikt med minimal insyn. Fint skick med ett praktiskt arbetskök med mycket goda förvaringsutrymmen. Separat sovrum med skjutdörr och ett stort vardagsrum med god plats för både soffhörna och matplats. Lägenheten erbjuder dessutom en rymlig klädkammare, välkomnande hall och ett stort badrum. Huset ligger i souterräng vilket innebär att från gatan ligger lägenheten 1tr upp men våning 4 upp från marknivån på baksidan.

Från lägenheten är det nära till det mesta. Tunnelbanan ligger på några minuters avstånd och tar dig på 7 minuter in till stan.
Närservice finns på Finn Malmgrens plan med mataffär, restauranger, apotek, videobutik, SevenEleven m.m Även Björkhagens Centrum är nära med bibliotek och vårdcentral. Är du shoppingsugen ligger Globen shopping och Tele 2 Arena på ca 10 minuters gångväg och erbjuder både ett brett butiksutbud såväl som restauranger. Det är också nära till Sickla köpkvarter och Hammarby Sjöstad med dess restauranger och härliga vattenläge.

Runt knuten ligger Nackareservatet med sina fina promenad- och joggingstråk samt Sicklasjön med badplats. För den som gillar skidor finns möjlighet till både utförsåkning i Hammarbybacken och längdåkning i elljusspåren utanför fönstret. Sommartid är det utmärkta joggingstråk. En promenad till toppen av Hammarbybacken tar 10 min och där har du milsvid utsikt i alla väderstreck.

TV/BREDBAND: TV: via Telenor. Basutbud ingår i avgiften.
Bredband: via Ownit som medlemmar tecknar och bekostar själva.
PARKERING: Föreningen har 16 parkeringsplatser med eluttag för motorvärmare, vid intresse kontakta styrelsen. I området råder även boendeparkering.
TVÄTTSTUGA: Finns i huset
ÖVRIGT: Det finns källarförråd, cykelförråd i port 38 och 40 samt en gemensam tvättstuga i port 38 på plan 2. Föreningen har även bastu samt övernattningslägenhet att hyra. Det finns även extraförråd att hyra, fn. för 100 kr/mån.

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 41 kvm. föreningens information
Hiss: Ja

HALL: Välkomnande hall med bra plats för kläder m.m. Ljusa väggar och klinkergolv. Två garderober samt en rymlig klädkammare.
VARDAGSRUM: Ljust, härlig rum med gott om plats för både soffgrupp och matplats. Vita väggar och ekgolv. Utgång till den generösa balkongen i soligt sydvästläge med härlig utsikt.
SOVRUM: Med plats för dubbelsäng. Ljusa väggar och ekgolv. Fönster i vinkel.
KÖK: Praktiskt arbetskök med gott om skåp och förvaringsutrymmen. Renoverat och fint med mattsvarta köksluckor och snyggt skifferkakel ovan arbetsbänken Rostfri spis/ugn, köksfläkt, kyl/frys samt diskmaskin.
BADRUM/WC: Stort badrum med badkar, handdukshängare, spegelskåp.

Byggnad

Boarea: 41 kvm
Byggnadsår: 1995
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden:
Huset är byggt 1995 vilket föranleder att några större renoveringar är nödvändiga. De senaste åren har man bl a utfört:
- 2020 OVK
- 2015 Ommålning av tvättstuga och träfflokal
- 2013/2015 Nya maskiner i tvättstugan.
Renoveringar:
Huset är byggt 1995 vilket föranleder att några större renoveringar är nödvändiga. De senaste åren har man bl a utfört:
- 2020 OVK
- 2015 Ommålning av tvättstuga och träfflokal
- 2013/2015 Nya maskiner i tvättstugan.

Energideklaration

Utförd: Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 142 i Brf Solklippan 1
Pris: 3 150 000 kr
Avgift: 3466 kr/mån

Förening

Föreningsnamn: Brf Solklippan 1
Organisationsform: Bostadsratt
Gatuadress: Nathorstvägen 40
Postnummer: 12137
Ort: Johanneshov
Äkta/oäkta förening: Äkta
Allmänt om föreningen: Brf Solklippan bildades 1993 och fastigheten byggdes 1995. Föreningen består av 41 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, med adresserna Nathorstvägen 38-40.
Föreningen upplåter marken, KLOKRYPAREN 4, med tomträtt.

Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Uppgift angående bostadsytan är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna yta kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser ytan vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Planritning

Karta