Bokbindarvägen 15, 2tr

Stockholm 1 695 000 kr

Toppfin lägenhet med solig balkong

Lägenheten är helrenoverad och fin samt rymlig balkong med mycket sol och grönska.

Perfekt lägenhet med härligt ljusflöde in från de stora fönsterpartierna. Högt och öppet sydvästläge mot den grönskande gården. Rejält, modernt och helkaklat badrum, renoverad kokvrå med fönster, lättmöblerat rum med utgång till balkongen samt en inbyggd garderob.

Här bor du lugnt och fridfullt i uppvuxet område bland villorna på andra sidan gatan men samtidigt nära allt. Bussar finns på Bäckvägen och närhet till både T-bana Telefonplan, Hägerstensåsen och Midsommarkransen. Restauranger, caféer, småbutiker, gym och all tänkbar service finns inom närområdet. Dessutom har man promenadavstånd till Aspudden och vidare bort till Vinterviken och Gröndal.

Föreningen äger marken!

Fastigheterna ligger i Hägerstensåsen men geografiskt precis i gränsen mot Telefonplan och Midsommarkransen.

TVÄTTSTUGOR: Det finns 2 st tvättstugor i föreningen.
FÖRRÅD: Finns tillhörande lägenheten.
PARKERING: 5 st garageplatser samt 7 st parkeringsplatser. Dock separat kö.

Planlösning

Antal rum: 1
Boarea: 22 kvm. föreningens information
Hiss: Nej

VARDAGSRUM: Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till den rymliga balkongen i sydvästläge mot den grönskande gården. Fina golv och vitmålade väggar. Stort fönsterparti utan direkt insyn.
KOKVRÅ: Renoverat och fint. Fönster finns och bra med förvaringsmöjligheter. Rostfri spiskåpa, spis/ugn samt kyl/frys. Modernt kakel ovan arbetsbänken. Vita skåpsluckor.
BADRUM/WC: Rejält och helkaklat badrum med spotlights i tak. Vita, breda kakelplattor samt svart klinkergolv. Handdukshängare, duschvägg, tvättställ samt spegelskåp.

Byggnad

Boarea: 22 kvm
Byggnadsår: 1939
Uppvärmning: Bergvärme och spetsvärme olja

Energideklaration

Utförd: Ordered

Ekonomi

Pris: 1 695 000 kr
Avgift: 1360 kr/mån
Driftkostnad: 4 000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Övrigt: 4 000 kr

Andel i förening: 1.4079%

Förening

Föreningsnamn: Brf Lineotypen 7 & 8
Organisationsform: Bostadsratt
Äkta/oäkta förening: Äkta
Allmänt om föreningen: På fastigheterna finns två bostadshus uppförda 1939 och ett bostadshus uppfört 1991. Byggnaderna inrymmer källarplan och tre våningar. Totalt inrymmer fastigheterna 37 st bostadslägenheter varav 5 st är hyresrätter, 1 st lokal och 5 st garageplatser.

Föreningen har 25.350.000:- i långa lån och har blivit beviljade föreningslån på ytterligare 7.500.000:- för de renoveringskostnader som är upptagna för de kommande 11 åren enligt den Tekniska besiktningen av husen.
Föreningen har dessutom 5 st hyresrätter kvar som ligger som en mycket bra blivande tillgång för föreningen.

Då denna förening är ombildad i år räknas den som en oäkta bostadsrättsförening. Efter årsskiftet 2021/22 är den en äkta bostadsrättsförening.
Antal lägenheter: 37
Antal hyresrätter: 5

Bilder

Planritning

Karta