Arkövägen 7

Stockholm 4 100 000 kr

Äntligen en mycket fin 3:a på populära Arkövägen i Kärrtorp till salu!!

Missa inte denna chans att förvärva en mycket fin 3:a på populära Arkövägen i Kärrtorp. Belägen vid en lugn återvändsgata. Nära både fin natur i Nackareservatet och City! Mycket smakfullt renoverad. Härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Underbar balkong i perfekt sydvästläge! Obs denna lägenhet har en virtuell visning på nätet där ni kan gå runt och titta innan digitalt. Klicka på 3D knappen eller klicka på länken i annonsen!

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 69 kvm. föreningens information
Hiss: Nej

Missa inte denna chans att förvärva en fantastisk 3:a som är mycket smakfullt renoverad i populära Kärrtorp. Lägenheten ligger vid en lugn återvändsgränd. Unik öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Belägen på vån 2 av 3. Balkong i helt perfekt sydvästläge med sol både dag och kväll. Golv i vardagsrum, kök och hall är slipade. Alla väggar i vardagsrum, kök och hall är ommålade i vitt.

I denna välplanerade lägenhet möts man av en stor och rymlig HALL med passande klinkergolv med golvvärme. Förvaringsmöjligheterna är goda med stora moderna garderober med helkroppsspegel samt platsbyggda skåp.

Vidare finns ett fräscht, stambytt och BADRUM. Badrummet har klinkergolv och vita kakelväggar. Badkar, handfat och ett fint förvaringsskåp med spegel och belysning. Två insynsskyddade fönster ger ett mycket gott ljusinsläpp. Förberett för tvättmaskin.

Mitt i lägenheten finns ett stilrent och modernt KÖK! Här har en vägg rivits för optimal öppen planlösning. Fina vita skåpluckor med belysning under. Smakfull bänkskiva i trä med kakel ovan. Kyl, frys och diskmaskin. Modern fläktkåpa och inbyggda ugnar. Stor matplats till hela familjen.

Lägenheten har två stora, rymliga SOVRUM med samma fina golv och väggar. Stora fönster ger bra ljus och det finns gott om plats för både sängar och övrigt möblemang. Mellan sovrummen finns en rymlig KLÄDKAMMARE.

Till sist har vi det stora charmiga VARDAGSRUMMET. Unik öppen planlösning mot köket ger en härlig känsla av rymd. Stora fönster i bägge ändar ger ett genomgående ljusinsläpp. Utgång till en inbjudande BALKONG i perfekt fritt sydvästläge med sol både dag och kväll.

Kärrtorp ligger endast tio minuter från Södermalm och några ytterligare minuter från Stockholm City. I direkt anslutning till fastigheten så har man Nytorpsfältet med fina grönområden som lämpas utmärkt för långa promenader. På fältet ligger också Nytorpsbadet som är gratis och helt perfekt för barnfamiljen på sommaren. Ett stenkast från lägenheten ligger Kärrtorps IP som erbjuder många sport aktiviteter för barn och vuxna. Vill man ha friluftsliv så breder sig Nackareservatet ut sig alldeles runt knuten. Det är ett av landets mest besökta friluftsområden med allt vad det kan erbjuda. På cykelavstånd finns såväl Söderbysjön som Hellasgården och Flatenbadet.

GÅRD: Det finns fina grönområden på båda sidor om huset.

KOMMUNIKATIONER: Lägenheten ligger mycket bra med bara några minuters promenad till antingen Kärrtorps eller Björkhagens tunnelbanestation. På tio minuter når du Södermalm och inom några minuter till så är du i Stockholm City.

CENTRUM: Kärrtorps centrum har ett stort torg där man hittar det mesta. Där finns bl.a. Ica, Coop, frisör, bankomat, apotek, blomsteraffär och restauranger m.m. Det finns också ett populärt Bageri (Santa Fe)

Man har även nära till Björkhagens Centrum. Där finns också butiker, restauranger, folktandvård, vårdcentral/BVC och bibliotek m.m.

SKOLOR: På gatan finns det en populär förskola. Det finns även fler i närområdet. I Kärrtorps centrum finns också Skarpnäcks Nya och Skarpnäcks Gamla skola och Kärrtorps Gymnasium.

På andra sidan gatan ligger en mycket bra parklek med badmöjligheter för de minsta. Där ligger även en mycket uppskattad öppen förskola.

BREDBAND: Föreningen har låtit installera fiberoptik från SB Bredband i lägenheterna. SB Bredband är ett öppet nät, vilket betyder att det finns flera olika leverantörer att välja mellan för de bredbandstjänster som nätet erbjuder. Nätet kan erbjuda hastigheter upp till 100/100 Mbit/s till konkurrenskraftiga priser.

BARNVAGNSRUM: Det finns ett bra lättillgängligt barnvagnsrum och cykelförråd i huset.

FÖRRÅD: Denna lägenheten har ett bra källarförråd samt matförråd.

TVÄTTSTUGA. Två nya tvättstugor 2010.

PARKERING: Garageplatser med separat kö. Man kan även stå efter vägen med boendeparkering.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 69 kvm
Byggnadsår: 1949
Fönster: 2-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd: Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1022 i Brf Långe Jan 2
Pris: 4 100 000 kr
Avgift: 3731 kr/mån
Driftkostnad: 6 000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 000 kr
  • Hushållsström: 4 000 kr

Andel i förening: 1.18%

Förening

Föreningsnamn: Brf Långe Jan 2
Organisationsnummer: 769616-5229
Gatuadress: C/O Principredovisning AB Valhallavägen 165
Postnummer: 11553
Ort: Stockholm
emailAddress: [email protected]
Hemsida: http://brflangejan.se/
Äkta/oäkta förening: Äkta
Allmänt om föreningen: Brf Långe Jan 2 i Stockholm.
Föreningen övertog tomträtten till fastigheten 2009 och består av 89 lägenheter och och några enstaka lokaler, bl a Jesses Krog.

2002-2010 Stambytt.

2011 har två nya tvättstugor har byggts i föreningen.

2011 Nya isoleringsglas till samtliga lägenheter

I föreningens regi finns ca 4 st hyresrätter som föreningen i sinom tid kan avyttra och det borgar för ett långsiktigt gott ekonomiskt läge i föreningen.

För mer information läs på föreningens hemsida; http://brflangejan.se/

Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Uppgift angående bostadsytan är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna yta kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser ytan vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Populära caféet Santa Fe Söderbysjön Nytorps Gärde Jesses Krog Lekpark runt hörnet av fastigheten mittemot Lekpark Obs ej exakt

Karta