Storvretsvägen 27

Huddinge 2 450 000 kr eller högstbjudande

En mycket stor lägenhet med plats för hela familjen!!

Mycket nära fin natur och bara minuter från pendeltåget som tar dig till City på ca 20 min. Genomgående fina trägolv och fräsha vita väggar. Tre stora sovrum. Stort vardagsrum i gavel med stort fönsterparti. Härlig balkong och rymligt kök och badrum. Bra förvaring och mycket goda parkeringsmöjligheter i föreningen. Stor nybyggd lekplats och utegym i närheten.

Planlösning

Antal rum: 4
Boarea: 102 kvm. föreningens information
Hiss: Ja

En stor och rymlig HALL erbjuder bra förvaring med både klädhängare och flera stora garderober. Här finns också en rymlig KLÄDKAMMARE.

BADRUMMET är fräscht och rymligt med klinkergolv och helkaklade väggar. Badkar, wc, handfat och spegel. Handdukstork finns också. Det finns också en separat GÄSTWC

Det stora VARDAGSRUMMET är lägenhetens hjärta. Fint originalparkettgolv och mycket stort fönsterparti i gavel ger ett underbart ljusinsläpp.

Tre bra och stora SOVRUM finns med gott om plats för nödvändigt möblemang.

KÖKET är fräscht med snygga bevarade originaldetaljer. Vita skåpluckor. Fin bänkskiva med kakel ovan. Kyl/frys samt elspis med ugn. Disksmaskin samt fin fläktkåpa finns. Stor matplats för hela familjen och utgång till en underbar BALKONG.

Elen är omgjord i lägenheten 2009

Säkerhetsdörr finns.

Källarförråd finns.

Festlokal och tvättstuga finns.

I Skogås har du väldigt nära till naturen, badsjöar samt utmärkta kommunikationer som flertalet bussar och pendeltåg. Med bil tar det ca 15 minuter till Stockholm C. Med pendeltåg tar det ca 20 minuter till Stockholm C.

I Skogås finns också, simhall, tennisbanor, och fotbollsplaner m.m. Vintertid kan man åka skidor och skridskor på Drevviken. Härliga Ågesta friluftsområde finns också i närheten med löpspår, ridskola och populär golfbana.

I Skogås Centrum finns all tänkbar service (mataffärer, bank, systembolag, apotek, bibliotek, blomsteraffär, post, vårdcentral, folktandvård, polis, frisör, videobutik samt flertalet restauranger).

Det finns flera skolor och förskolor i området.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 102 kvm
Byggnadsår: 1968
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2020-01-24
Energikonsumtion: 134 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 649 i Brf Grannporten
Pris: 2 450 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 5281 kr/mån
Driftkostnad: 6 000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 000 kr
  • Hushållsström: 4 000 kr

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 1.0365%

Förening

Föreningsnamn: Brf Grannporten
Organisationsform: Bostadsratt
Äkta/oäkta förening: Oäkta
Allmänt om föreningen: BRF Grannporten är en äkta bostadsrättsförening med 154 lägenheter i Huddinge. Föreningen bildades år 2006 och har fått betyget A för år 2019 för sin goda ekonomi.

Bilder

Obs ej exakt

Karta