Välkommen till Mäklarmäster

MäklarMäster grundades 1975 i Stockholm. Under åren som gått har vi kontinuerligt byggt upp vår lokalkännedom, resurser och kunnande. Det har gett oss en lång erfarenhet av Stockholms bostadsmarknad.

Läs mer

Om oss

MäklarMäster grundades 1975 i Stockholm. Under åren som gått har vi kontinuerligt byggt upp vår lokalkännedom, resurser och kunnande. Det har gett oss en lång erfarenhet av Stockholms bostadsmarknad. Över 10 000 nöjda kunder borgar för att du blir väl omhändertagen hos oss. Hos oss är vi övertygade om att ska man kunna skapa förtroende så måste man ha kvalitet och kompetens. Detta gäller inte bara inom fastigheter, utan även inom juridik, media, IT och ekonomi. Vår närvaro och vakenhet gör att vi effektivt kan läsa av säljare och köpare. En lång och gedigen erfarenhet av Stockholms bostadsmarknad är en god grund för oss. Vi inser att det handlar om att vara bäst på sin marknad. Välkommen att ringa, maila eller besöka några av våra mäklare på MäklarMäster.

Startklar

Vi Gör Följande - Helt Kostnadsfritt - Inför Din Framtida Försäljning

Boka Startklar så förbereder vi allt det praktiska nu i lugn och ro. Din bostad kan vara ute till försäljning samma dag som du bestämmer dig för att sälja. Det är helt kostnadsfritt och givetvis förbinder du dig inte till en affär när du gör en beställning.

Värderar din bostad
Gör en nettokalkyl över vad en försäljning skulle innebära för dig rent ekonomiskt
Går igenom vår försäljningsprocess med dig
Lägger upp en tidsplan
Fotografering av din bostad
Producerar planritningar
Tar fram en tomtkarta (för villor)
Sammanställer fakta
Bevakar och ger råd vid bostadsköp
Hjälper till att förmedla bankkontakter

Fri värdering

Att värdera din bostad ger dig en bra bild av vad din bostad är värd och samtidigt är det ett enkelt första steg om du går i säljtankar
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Pastellvägen 9, 121 36 Johanneshov

Claes: 070-7966954
[email protected]

Björn: 070-3001814
[email protected]